Nej upplever mig det som att vi tror att vi ska berora karlek

Nej upplever mig det som att vi tror att vi ska berora karlek

Nar man dejtar ar det forsiktig att nagon har brattom in i forhallandet, samtidigt den andra vill soft. Sta Nyheter24 berattar Charlotte Sander forsavit hurda herre vet att herre befinner si beredd att faktiskt inga ino nagon relation.

Har n hittat nagon sasom befinner si lite extraordinar och som n borjat erhalla emotione pro? Enar inneha n bevisligen funderat runt huruvida er ar forberedd att inga i en karleksrelation tillsammans varandra.

I enlighet med relationsexperten sam samtalsterapeuten Charlotte Sander befinner sig det inte hurda lange herre har dejtat sasom avgor forsavitt karl befinner si fardig pro e forhallande, inte med fullstandig andra aspekter. Skada forsavit karl himla hastig gar in ino nagon relation kan det bli til snedfordelnin.

– Det beror av och till pa att vi berattar pro borg och overdriven forsavit oss sjalva for tidigt in inom relationen. Nar detta sker blir konsekvensen mestadels att saken da andra blir harig och backar, ehuru saken da kanner sig inblanda inom personens forra relationer, anser Sander at Nyheter24 sam fortsatter

– emedan blir den som berattat jatte- ifall sig solo vimsig, for saken da ager ju gjort det inom flackfri foralskelse sam tankt att “this is it”, att saken dar till slu traffat riktig. Istallet darfor att reversera utfor massa enar tvartom och trycker pa an mer, vilket astadkomme att den andra backar och avslutar relationen.

Nackdelarna med att dejta lange

Det kan forekomma fordelar tillsamman att dejta under ett langre tidrym, saso att kar lar uppleva varandra. Skada det kan likasa ge negativa konsekvenser.

– Nackdelen befinner sig att det mer eller mindre vanligtvis skapar vacklande hos saken dar ena, forut det befinner si sallan bada vill “dra ut villi” det, i enlighet med uppsyn kunnand, anser Charlotte Sander.

– otaliga befinner sig befria for att bli samt existera ensamma sam promenera foljaktligen in for flinkt ino relationer men att de ganska nog innerst inomhus ick vet va det ar do langtar postum.

Sa inom den narvarand swajpande dejtingkulturen, inneha vi blivit forbattrin eller samre villi att hantera dom jobbiga perioderna inom vara forhallanden?

– duktig be om nagot! i vara relationer oavbrutet, andock det astadkomme man ju ick.

– Foralskelsen gar ju i cykler och mig tror att ju mer vi slapper tanken samt forvantningarna gallande att standigt knalla samt existera alskande sa inneha dejting flicka 15 ГҐr yngre vi storre chanser att bruka jobbiga perioder, forsavit vi vardesatter vanskapen.

Odla tillat ni ditt forhallande att greppa lange

Det finns nago sarskild nyckel till att fa ens forhallande att halla lange, saso borjar redan under tiden man enkom dejtar.

– mig tror att det befinner sig en blandning itu en portal forsakran sam finfin sjalvkansla medan sasom herre ar klar villi att tordas onsk fastan eller efterso forr erfarenheter sasom antagligen inte varit odl roliga.

Nagot annat saso befinner si angelaget ar att ha stor godkannande inom relationen, sam lata samtliga utvecklas saso dom vill. Slapp liberal, framfor att anordna hart.

– Jag tender framfora When it looks too good it probably stelnat vatten too good. Forsavit kar kanner att det personen berattar ar ofattbar, acceptera ungefar omojligt, enar skal man tillrackligt betanka f. anser Charlotte Sander mo Nyheter2

5 vink stav dej fore du promenera in ino e forhallande

Om du nyss blivit ensamstaend, dejtar eller hur sa saso helst – beskada alltid till att ni befinner sig klar tillsamman vad sasom ager varit.

– eljest blir det “dalig” samt ens partner kan erhalla plocka mycket saso hen faktiskt inte har nagot tillsamman att att foreta.

Tank samt kann in hur sa saso befinner si relevant sta dig. Underben befinner sig dina deal breakers sasom du inte kommer klara av flyga dan ifran?

Kanner till vad n vill aga. Hurda vill n att ede forhalland skal beskada ut? Hur idelige ska er tillverka kontakt, ar det acceptera med kompisar bruten omvan kon, resor, skall er ha barn, hushallnin, skolning och odl fortsattningsvi.

Delge ej overdriven forsavitt dej sjalv gallande ett och synonym passage, inte me melod det ta tid sta personen att teori beror dig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top